×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 25 of 28 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/deb95437/domains/willemsen-veenendaal.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 34 of 38 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/deb95437/domains/willemsen-veenendaal.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Over Willemsen Veenendaal

Willemsen Veenendaal staat open voor verandering en uitdaging in prefab houtconstructies. 

De korte lijnen binnen de organisatie geven een persoonlijk karakter aan iedere opdracht. Meedenken in creatieve oplossingen, alternatieve materialen en aandacht voor het milieu maken ons bedrijf vooruitstrevend.

Willemsen Veenendaal is het adres voor uw houtskeletbouwelementen. Dat kan variëren van gevel- en dakelementen tot complete HSB-woningen. Van 3D-tekening tot uitvoering, alles vindt onder één dak plaats. 

Constructieve houten elementen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw vormen het grootste gedeelte van onze leveringen. Daarnaast leveren wij gevelvullende elementen, vloeren en daken. Ook voor de complete bovenbouw van woningen en geheel geprefabriceerde woningen kunt u bij ons terecht.

Tekenkamer en werkvoorbereiding

Willemsen Veenendaal beschikt over een sterk team van tekenaars en werkvoorbereiders.

Projecten worden hier tot in detail uitgewerkt. In eerste instantie in 2D, totdat de uitgangspunten en details overeenkomen met de wensen van de opdrachtgever. De definitieve tekeningen en productietekeningen worden in 3D uitgewerkt zodat deze in een BIM model kunen worden ingelezen. Deze 3D tekeningen sturen tevens de geavanceerde CAD-CAM machines in onze fabriek aan.

Er vinden voortdurend updates en verbeteringen in deze software plaats zodat ons tekenwerk altijd kan aansluiten op de laatste ontwikkelingen en eisen van dit moment. Door interne scholing, bijscholing en opleidingen zijn alle medewerkers optimaal onderlegd om de nodige werkzaamheden te verrichten.

 

Partners

Bekijk de partners waarmee wij samenwerken.

Ga naar Partners

 

 

Leveringsvoorwaarden

Bekijk onze leveringsvoorwaarden en de garantiebepalingen.

Bekijk leveringsvoorwaarden

 
 
 
 

Recent opgeleverde projecten van Willemsen Veenendaal

Hieronder ziet u ons meest recente project. Wanneer u op het project klikt krijgt u meer informatie en foto's.