×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 25 of 28 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/deb95437/domains/willemsen-veenendaal.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 34 of 38 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/deb95437/domains/willemsen-veenendaal.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Projecten

Willemsen Veenendaal staat voor exclusieve houtbouw. Een duurzame en toekomstgerichte bouwtechniek met talloze voordelen.

Willemsen Veenendaal is een jong bedrijf met veel ervaring in huis. Of het nu gaat om scholen, kantoorpanden of woningen, elk project wordt in eigen beheer uitgewerkt, gefabriceerd met eersteklas kwaliteitshout en geleverd met het KOMO-keurmerk.

Genoeg redenen om te kiezen voor houtskeletbouw, en daarmee voor Willemsen Veenendaal. Kom gerust eens langs op De Smalle Zijde 30 te Veenendaal

Eikenlaan Hilversum

In opdracht van  Bouwmij P.W. Schipper B.V. uit Almere is deze woning aan de Eikenlaan in Hilversum gerealiseerd. 
Bekijk project

Taylor

In juni 2020 hebben wij een uitdagende klus afgerond. We hebben in opdracht van Bouwcombinatie Eemnes deze kap gemaakt.  
Bekijk project

Recreatiewoning Texel

Op Texel hebben wij in mei 2020 een recreatiewoning inclusief gevelbekleding gerealiseerd.
Bekijk project

Koning Willem III Kazerne Apeldoorn

In opdracht van Dienst vastgoed Defensie is dit bestaande kazernegebouw met een lengte van circa 190 meter gerenoveerd. Het complete dak is vervangen incl. de dakkapellen en goten. Alles is precies volgens de oude details nagemaakt en de oude pannen...
Bekijk project

Recent opgeleverde projecten van Willemsen Veenendaal

Hieronder ziet u ons meest recente project. Wanneer u op het project klikt krijgt u meer informatie en foto's.